+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

18:30
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Hotel Central , Den Bosch

  Brasserie Central is ideaal gelegen in hartje centrum 's-Hertogenbosch. U kunt heerlijk lunchen, borrelen en/of dineren met een prachtig uitzicht over het marktplein.

  Je kunt genieten van gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken. Daarnaast kunt u ook kennis maken met ons aanbod aan vegetarische, pure en h’eerlijke (streek-)gerechten. Ook kun je in onze brasserie altijd terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met een echte Bossche Bol, de specialiteit van de stad! Of wat dacht u van onze huisgemaakte Apfelstrudel met vanillesaus? Pure verwennerij..!

  Wil je voor of na het diner nog even borrelen? U bent van harte welkom! Leuke tip: iedere vrijdag van de maand is er Live Jazz. Meer informatie en/of reserveren? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst!

  Hotel Central

  Burgemeester Loeffplein 98
  5211RX Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Hotel Central , Den Bosch

  8,7

  Op basis van 88 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Hotel Central hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  24 apr 2017
  Diner op zondagavond 23 april De ontvangst was hartelijk en wij kregen een mooie plek aan het raam. De service was prima en het eten goed verzorgd. Wij hebben ervan genoten en komen vast nog eens terug.
  10,0
  24 apr 2017
  Een geweldige verjaardag Voor de verjaardag zijn we hier met een gezelschap van 18 personen gaan high-tea-en. Op het laatste moment bleken een paar gasten niet mee te kunnen, maar dit was geen probleem. Er werden niet eens reserveringskosten voor gerekend. Vier gangen lang alleen maar lekkers gehad, we kwamen niets te kort. Allergieën, dieetwensen, aanpassingen op het laatste moment, geen probleem! En de jarige kreeg een feestelijk dessert. Zeer geslaagd.
  9,3
  23 apr 2017
  Genoten Het was een feest de Paasbrunch in het Golden Tulip hotel in den Bosch mee te maken. We werden zeer hartelijk ontvangen door heel vriendelijk personeel en kregen onze eigen service medewerkers . Alles verliep zeer ordelijk en we werden uitgebreid geïnformeerd hoe een en ander zou verlopen. We werden steeds uitgenodigd , als we aan de beurt waren, om naar het betreffende buffet te lopen. En wat daar allemaal stond.... GEWELDIG EN ALLEMAAL EVEN LEKKER.. Dank aan alle medewerkers!!!!!!!!
  8,6
  19 apr 2017
  Voor herhalimg vatbaar De eetzaal, met grote historie, creeerde de nuiste ambiance. Bij binnenkomst een heel mooie presentatie van producten. Iedere gast had vaste plek. Men was welkom. Om aan te schuiven aan de tafel was een feest
  9,3
  18 apr 2017
  Bijzondere Paasbrunch in een uitzonderlijke ambiance Op Eerste Paasdag met mijn moeder gebruncht bij Central. Heerlijk gegeten. Smaakvolle gerechten en veel variatie. Vis en asperges zijn een smaakvolle combinatie. Met grote Dank aan Sander Smeet die elke gast lijkt te kennen en zich steeds weer een op en top gastheer toont. Grote klasse!

  Veelgestelde Vragen over Hotel Central

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Hotel Central en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Hotel Central ?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!