+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

13:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Hotel Central , Den Bosch

  Golden Tulip Hotel Central is ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein in hartje ‘s-Hertogenbosch.

  U kunt heerlijk lunchen, borrelen en/of dineren met een prachtig uitzicht over het marktplein. Je kunt genieten van gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken en hebt daarbij de keuze tussen à la carte en een 3-, 4-, 5- of 6-gangenmenu.

  Daarnaast kunt u ook kennis maken met ons aanbod aan vegetarische, pure en h’eerlijke (streek-)gerechten. Sinds jaar en dag staan dit soort bijzondere gerechten op de kaart bij Central, waarbij biologisch en duurzaamheid centraal staan. Vegetarisch eten past in de gezonde en bewuste levensstijl, die tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevolgen voor dier en milieu. Central draagt graag haar steentje bij en is daarom ook in het bezit van het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs.

  Ook kun je in onze brasserie altijd terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met een echte Bossche Bol, de specialiteit van de stad! Of wat dacht u van onze huisgemaakte Apfelstrudel met vanillesaus? Pure verwennerij..!

  Wil je voor of na het diner nog even borrelen? Dan bent u altijd van harte welkom in de Tony’s bar, die zich ook in de brasserie bevindt. Iedere vrijdag van de maand kunt u in Central ook genieten van Live Jazz. De toegang is geheel gratis!

  Meer informatie en/of reserveren? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst!

  Hotel Central

  Burgemeester Loeffplein 98
  5211RX Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Hotel Central , Den Bosch

  8,6

  Op basis van 74 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Hotel Central hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  23 feb 2017
  High-tea Een high-tea zoals je hoopt te krijgen. Zeer uitgebreid en erg lekker. Alleen de Kaasronde vond ik wat minder. Kaas zag er uit alsof deze al lange tijd klaar gemaakt was. Verder zeer vriendelijk personeel.
  8,0
  20 feb 2017
  High Tea Ter gelegenheid van een verjaardag zijn we met 10 personen bij Hotel Centraal op de High Tea geweest. Het was er gezellig druk. De hapjes die geserveerd werden waren erg lekker. Voor je het weet zijn er 2 uur voorbij. Het was erg leuk. Groet,
  8,6
  06 feb 2017
  high tea ondanks het misverstand over de reservering is de zaak prima opgelost. voor herhaling vatbaar.
  9,3
  04 feb 2017
  ff eten in 's-Hertogenbosch Uitstekende service en fijne sfeer.
  8,3
  20 jan 2017
  Super Wij hebben hier een high tea gehad. En deze was heel goed en lekker.

  Veelgestelde Vragen over Hotel Central

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Hotel Central en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Hotel Central ?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!