+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

11:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Hotel Central , Den Bosch

  Golden Tulip Hotel Central is ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein in hartje ‘s-Hertogenbosch.

  U kunt heerlijk lunchen, borrelen en/of dineren met een prachtig uitzicht over het marktplein. Je kunt genieten van gerechten uit de Frans-Nederlandse keuken en hebt daarbij de keuze tussen à la carte en een 3-, 4-, 5- of 6-gangenmenu.

  Daarnaast kunt u ook kennis maken met ons aanbod aan vegetarische, pure en h’eerlijke (streek-)gerechten. Sinds jaar en dag staan dit soort bijzondere gerechten op de kaart bij Central, waarbij biologisch en duurzaamheid centraal staan. Vegetarisch eten past in de gezonde en bewuste levensstijl, die tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevolgen voor dier en milieu. Central draagt graag haar steentje bij en is daarom ook in het bezit van het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs.

  Ook kun je in onze brasserie altijd terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met een echte Bossche Bol, de specialiteit van de stad! Of wat dacht u van onze huisgemaakte Apfelstrudel met vanillesaus? Pure verwennerij..!

  Wil je voor of na het diner nog even borrelen? Dan bent u altijd van harte welkom in de Tony’s bar, die zich ook in de brasserie bevindt. Iedere vrijdag van de maand kunt u in Central ook genieten van Live Jazz. De toegang is geheel gratis!

  Meer informatie en/of reserveren? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst!

  Hotel Central

  Burgemeester Loeffplein 98
  5211RX Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Hotel Central , Den Bosch

  8,6

  Op basis van 70 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Hotel Central hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  20 jan 2017
  Super Wij hebben hier een high tea gehad. En deze was heel goed en lekker.
  9,0
  16 jan 2017
  Wat een gezellige middag Met 4 vriendinnen een heerlijke High Tea gehad...genoten van heerlijke gerechten in een gezellige serre, ik kom zeker nog eens terug !
  8,3
  08 jan 2017
  Heerlijke high tea Luxe high tea, zeer vriendelijke service, 5 gangen (2x hartig, 1x zoet, 1x kaas en bonbons met koffie/thee). Wij hebben heerlijk gegeten!
  9,6
  30 dec 2016
  Fantastisch restaurant. 28 december op een fantastische manier mijn verjaardag gevierd in dit gezellige restaurant. Het diner was heerlijk, de champagne en wijnen goed gekozen. De gastheer Lucas heeft er mede voor gezorgd dat ik deze avond niet snel zal vergeten. Het was geweldig. Bedankt.
  9,3
  27 dec 2016
  Top! 1e Kerstdag heerlijk gegeten bij Hotel Central in Den Bosch. Het was af. Niets op aan te merken; integendeel!

  Veelgestelde Vragen over Hotel Central

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Hotel Central en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Hotel Central ?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!