+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

09:30
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Hotel Central , Den Bosch

  Welkom bij Cé!

  Hier wil je zijn, als Bosschenaar én als bezoeker van deze prachtstad. Om te proeven van de sfeer. Van de gezelligheid met een touch van grandeur. In het centrum van alle aandacht. Voor uzelf, voor elkaar, voor grandioos eten en drinken. Genietend. Zo zien we u dus het liefst. Bij Cé. In Hotel Central. Aan de Markt.

  Het u naar de zin maken, daar houden we van bij Cé. Met eten en drinken waar u en het seizoen zicht het lekkerst bij voelen. Dus wordt alles door onze chef en zijn keukenteam vers bereid, als het even kan met producten uit ons mooie Brabant. Passend bij de tijd van het jaar.

  Wil je voor of na het diner nog even borrelen? U bent van harte welkom! Leuke tip: iedere vrijdag van de maand is er Live Jazz. Meer informatie en/of reserveren? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst!

  Hotel Central

  Burgemeester Loeffplein 98
  5211RX Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Hotel Central , Den Bosch

  8,6

  Op basis van 103 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Hotel Central hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,6
  18 aug 2017
  Uit eten Heerlijk gegeten bij ce',fijn dat je ook voor kleinere porties kan kiezen!
  8,0
  18 aug 2017
  . Vriendelijk personeel. Prima eten. Maar 2 euro bijbetalen voor een klein stukje tournedos is wat overdreven.
  6,0
  16 aug 2017
  Goede bediening, mooie uitstraling Mooie brasserie geworden, top bediening. Eten met heel weinig smaak. Aan de kwaliteit van de keuken mag wel wat extra aandacht aan besteed worden!
  9,0
  15 aug 2017
  Echt aan aanrader! Het vernieuwde restaurant is echt een aanrader. Mijn vriend en ik hebben heerlijk gegeten met het uitzicht over de markt. Ook het personeel is erg vriendelijk en verlenen goede service!
  6,3
  13 aug 2017
  Niet meer zo als het was. De keuze voor een lekker diner zo als enkele jaren het geval was is er niet meer. Een lekker drie of vier gangen menu is moeilijk samen te stellen. Een zoete witte zijn was er nier, we moesten het doen met en dessert wijn.

  Veelgestelde Vragen over Hotel Central

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Hotel Central en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Hotel Central ?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!