+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

11:45
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Carras Bites, Den Bosch

  In het centrum van Den Bosch biedt Carras een uniek concept aan! Zowel voor Lunch als Diner 7 dagen in de week geopend. Beide met een uniek concept. Kijk op de website www.carras.nl voor de menukaart en de uitleg van het concept!

  Tijdens het diner kunt u de hele avond lekker tafelen met verschillende kleine gerechtjes uitgeserveerd in rondes. Maandag t/m donderdag kunt u onbeperkt gerechtjes bestellen van de kaart voor €26,50 en vrijdag t/m zondag voor €29,50. Er staan wel meer dan 50 gerechtjes op de kaart!

  LET OP! Op vrijdag en zaterdag avond bouwen wij ons restaurant om naar een feestcafe! Dit houdt in dat alle tafels en stoelen dan worden weggehaald. Dit gebeurd tussen 22.30 en 23.00 uur. De keuken is deze dagen geopend tot 22.00 uur (desserts kunnen eventueel wel nog later besteld worden)

  Carras Bites

  Karrenstraat 28
  5211EH Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Carras Bites, Den Bosch

  8,2

  Op basis van 257 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Carras Bites hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,3
  16 mrt 2017
  Was beter... Voorheen was ik lyrisch over dit restaurant. Helaas t laatste half jaar moeten constateren dat t lijkt alsof de passie uit t bereiden van de gerechtjes is verdwenen. Jammer, want de service en sfeer is echt heel erg goed!!
  4,6
  16 mrt 2017
  Viel tegen Alles ging fout. Bij elke ronde hapjes was er wel iets mis of vergeten of kwam helemaal niet. Eten op zich viel ook echt tegen. Het was ook zeer rumoerig wat ook niet bevoordeling was. Al met al... gaan er nooit meer heen.
  6,3
  16 mrt 2017
  Prima Lekkere gerechten, wel veel saus. Het blijft een drukke en warme ruimte waarbij het personeel nog een hoop kan leren
  7,0
  12 mrt 2017
  Heel lekker gegeten, niet gezellig zitten Het eten is heel lekker, genoeg keus (ook voor iemand die geen vlees eet). Alleen de indeling van het restaurant is wat minder, je zit namelijk bijna bij de mensen naast je op schoot.
  9,6
  08 mrt 2017
  leuke avond Het was een super leuke avond samen met mijn vriend, super lekker gegeten en lekker een fles witte wijn (chardonnay) gedronken, heel vriendelijk personeel

  Veelgestelde Vragen over Carras Bites

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Carras Bites en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Carras Bites?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!