+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

11:15
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Carras Bites, Den Bosch

  In het centrum van Den Bosch biedt Carras een uniek concept aan! Zowel voor Lunch als Diner 7 dagen in de week geopend. Beide met een uniek concept. Kijk op de website www.carras.nl voor de menukaart en de uitleg van het concept!

  Tijdens het diner kunt u de hele avond lekker tafelen met verschillende kleine gerechtjes uitgeserveerd in rondes. Maandag t/m donderdag kunt u onbeperkt gerechtjes bestellen van de kaart voor €26,50 en vrijdag t/m zondag voor €29,50. Er staan wel meer dan 50 gerechtjes op de kaart!

  LET OP! Op vrijdag en zaterdag avond bouwen wij ons restaurant om naar een feestcafe! Dit houdt in dat alle tafels en stoelen dan worden weggehaald. Dit gebeurd tussen 22.30 en 23.00 uur. De keuken is deze dagen geopend tot 22.00 uur (desserts kunnen eventueel wel nog later besteld worden)

  Carras Bites

  Karrenstraat 28
  5211EH Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Carras Bites, Den Bosch

  8,2

  Op basis van 231 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Carras Bites hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,3
  16 jan 2017
  . .
  8,3
  15 jan 2017
  heerlijk gegeten! We hebben hier heerlijk gegeten. Alle hapjes vers bereid en lekker. Ook de toetjes hmmmm lekker!!!!
  8,6
  15 jan 2017
  Heerlijk gegeten! Op een zaterdag in januari gegeten bij Carras met 2 vriendinnen. Erg goed bevallen! Leuk concept dat je onbeperkt gerechtjes kunt kiezen en dat voor een goede prijs. Bijna alles leek ons lekker, maar meer dan 3 keer 3 'bites' ging er bij ons niet in ???? 1 van ons gezelschap moest glutenvrij eten, en dat werd duidelijk op een kaartje aangegeven. Service van het personeel was uitstekend, de sfeer goed, het eten heerlijk, dus wat wil je nog meer? Zeker voor herhaling vatbaar!
  7,6
  15 jan 2017
  14 januari 2017 Prima kaart en variatie, snelle service
  7,6
  14 jan 2017
  Goed gegeten voor een goede prijs. Gezellig met collega's gegeten. De service was goed en snel. Het was allemaal voor een nette prijs en het is ook echt onbeperkt. Geen gezeur met bij betalen voor bepaalde gerechten, gewoon een vaste prijs.

  Veelgestelde Vragen over Carras Bites

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Carras Bites en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Carras Bites?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!