+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

11:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Carras Bites, Den Bosch

  In het centrum van Den Bosch biedt Carras een uniek concept aan! Zowel voor Lunch als Diner 7 dagen in de week geopend. Beide met een uniek concept. Kijk op de website www.carras.nl voor de menukaart en de uitleg van het concept!

  Tijdens het diner kunt u de hele avond lekker tafelen met verschillende kleine gerechtjes uitgeserveerd in rondes. Maandag t/m donderdag kunt u onbeperkt gerechtjes bestellen van de kaart voor €26,50 en vrijdag t/m zondag voor €29,50. Er staan wel meer dan 50 gerechtjes op de kaart!

  LET OP! Op vrijdag en zaterdag avond bouwen wij ons restaurant om naar een feestcafe! Dit houdt in dat alle tafels en stoelen dan worden weggehaald. Dit gebeurd tussen 22.30 en 23.00 uur. De keuken is deze dagen geopend tot 22.00 uur (desserts kunnen eventueel wel nog later besteld worden)

  Carras Bites

  Karrenstraat 28
  5211EH Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Carras Bites, Den Bosch

  8,1

  Op basis van 281 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Carras Bites hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  25 jun 2017
  Wat zijn we verrast...... Wat een beleving!! Super gezelschap, heerlijke verrassende gerechtjes, top bediening zeer gastvrij!!! Mooie gezellige warme inrichting. Intens genoten boven verwachting. Wij komen snel een x weer terug
  8,3
  21 jun 2017
  Zoals altijd SUPER Heerlijk ontspannen gegeten en zo vriendelijk personeel
  4,6
  11 jun 2017
  lunch Niet goed op de hoogte van aantal personen van onze reservering. Soep was lauw. Vrouwelijke bediening weinig gemotiveerd. Sandwiches en salades waren goed.
  6,6
  10 jun 2017
  Lekker gegeten Lekker gegeten, merkt wel dat het meer een eetcafé is dan restaurant. Tapas waren goed van smaak, keus genoeg. Sfeer vond ik persoonlijk wat minder, voornamelijk omdat wij dicht bij de bar zaten en daar vaak het personeel stond te kletsen met elkaar. Al met al prima gegeten en wij komen nogmaals een keer tapas eten.
  9,3
  10 jun 2017
  Heerlijk gegeten Leuke avond gehad, met heerlijk eten, veel keus. Snel klaar en erg vriendelijke bediening!

  Veelgestelde Vragen over Carras Bites

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Carras Bites en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Carras Bites?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!