+5 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

11:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Carras Bites, Den Bosch

  In het centrum van Den Bosch biedt Carras een uniek concept aan! Zowel voor Lunch als Diner 7 dagen in de week geopend. Beide met een uniek concept. Kijk op de website www.carras.nl voor de menukaart en de uitleg van het concept!

  Tijdens het diner kunt u de hele avond lekker tafelen met verschillende kleine gerechtjes uitgeserveerd in rondes. Maandag t/m donderdag kunt u onbeperkt gerechtjes bestellen van de kaart voor €26,50 en vrijdag t/m zondag voor €29,50. Er staan wel meer dan 50 gerechtjes op de kaart!

  LET OP! Op vrijdag en zaterdag avond bouwen wij ons restaurant om naar een feestcafe! Dit houdt in dat alle tafels en stoelen dan worden weggehaald. Dit gebeurd tussen 22.30 en 23.00 uur. De keuken is deze dagen geopend tot 22.00 uur (desserts kunnen eventueel wel nog later besteld worden)

  Carras Bites

  Karrenstraat 28
  5211EH Den Bosch

  Routebeschrijving

  Recensies Carras Bites, Den Bosch

  8,2

  Op basis van 265 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Carras Bites hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  26 apr 2017
  Heerlijk eten! Variatie aan eten.. voor ieder wat wils..wat smaakte het allemaal super lekker!
  8,6
  25 apr 2017
  Top avond Hele leuke avond, goede sfeer en heerlijk eten!
  7,6
  22 apr 2017
  Fijne avond! Gisteren heel lekker gegeten bij Carras! Service was goed, dames en heer kwamen snel de briefjes ophalen en ook de gerechten kwamen snel en waren zeer smakelijk. Wat jammer is dat je je bestek gedurende de hele maaltijd muv desserts moet bewaren. Het zou fijner zijn als dit na elke bestelbeurt gewisseld zou kunnen worden. Over het algemeen: voor herhaling vatbaar ????
  8,3
  22 apr 2017
  Veel meer dan een normaal tapasrestaurant! Tapas zijn hier bijzonder: niet alleen spaanse gerechten, maar een variatie uit alle windstreken. Ook typische voorgerechten en desert tapas. Heerlijk en gezien de prijs is het restaurant zeker een aanrader. Super gezellige sfeer (altijd vol, dus reserveren!) en prima bediening
  7,6
  16 apr 2017
  Lekker divers gegeten Lekkere tapas, fijne sfeer en Den Bosch is altijd goed!

  Veelgestelde Vragen over Carras Bites

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Carras Bites en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Carras Bites?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!