+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Kasteel Coevorden, Coevorden

  In Kasteel Coevorden staat U als gast centraal. Dit ziet U ook terug in de menukaart, we hebben een grote variëteit aan mogelijkheden van een informele Kasteelburger tot een culinair 5 gangen diner.

  In onze lounge, de Don Jon, treft u de Kasteleinkaart met een mix van klassiek en modern eten. High Tea's of High wines worden gewoon naast hamburgers en salades geserveerd.

  In ons restaurant kunt u kiezen voor een meer gangen menu waarbij de setting wat formeler is.

  U kunt ook kiezen voor een geheel persoonlijk op uw wensen verzorgd menu van onze chef-kok. We ontvangen u dan graag in de setting van private dining in ons Blauwe Toren Cabinet .

  Kasteel Coevorden

  Kasteel 29
  7741GC Coevorden

  Routebeschrijving

  Recensies Kasteel Coevorden, Coevorden

  8,2

  Op basis van 165 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Kasteel Coevorden hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,3
  14 aug 2017
  Relaxed weekend! Wij waren op zoek naar een romantische plek voor een rust weekend! Kasteel Coevorden kan zich hievoor lenen doch zijn een aantal zaken die best tegen min investeringen kunnen worden gedaan om de klant tegemoet te komen! Koffie apparaat op de kamer, goedkoop telefoon centale waardoor je de receptie kan bereiken! Ontbijt op bed is prima..Romantisch in een basket! Het ontbijt op zich ook worden verbeterd! Kleine aanpassingen. Op zich een mooie spot!! Culinair was het prima. Wij hebben beide avonden hun vijf gangen diner gehad. Prima!! Sommige gerechten die afkomstig zijn uit de streek zijn buitengewoon lekker. Prima locatie en goeie service en ik hou mij aanbevolen voor verbeteringen!!
  8,0
  12 aug 2017
  Heerlijk gegeten! Mooie ambiance, prima bediening, prachtige gerechten. Alleen jammer dat er er geen kan 'gewoon water' geserveerd kon worden.
  9,0
  10 aug 2017
  Eigentijds in Kasteel-ambiance Zeer goede prijs kwaliteit. Verrassing -menu met aanpassing fantasierijk met mooie verse producten. Fraaie presentatie. Vriendelijke bediening , historisch gebouw. Zeer attente gastheer, die tijd neemt voor een praatje en enthousiast de wijnen omschrijft.
  9,0
  25 jul 2017
  Super lekker en super bediening Heerlijke gerechten en een super vriendelijke bediening.
  8,0
  24 jul 2017
  Prachtig afscheids diner Prachtige ambiance en heerlijk eten. Hele vriendelijke bediening. Echt top!Voor ons was het drie gangen diner niet helemaal genoeg. (Ook niet gevraagd of we bij konden bestellen, dus...)

  Veelgestelde Vragen over Kasteel Coevorden

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Kasteel Coevorden en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Kasteel Coevorden?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!