+2 foto's
Couverts gaat offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontvang 50% korting op je totale rekening tijdens het IENS Festival t/m 30 november.
Ontdek & reserveer nieuwe restaurants!

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Kasteel Coevorden, Coevorden

  In Kasteel Coevorden staat U als gast centraal. Dit ziet U ook terug in de menukaart, we hebben een grote variëteit aan mogelijkheden van een informele Kasteelburger tot een culinair 5 gangen diner.

  In onze lounge, de Don Jon, treft u de Kasteleinkaart met een mix van klassiek en modern eten. High Tea's of High wines worden gewoon naast hamburgers en salades geserveerd.

  In ons restaurant kunt u kiezen voor een meer gangen menu waarbij de setting wat formeler is.

  U kunt ook kiezen voor een geheel persoonlijk op uw wensen verzorgd menu van onze chef-kok. We ontvangen u dan graag in de setting van private dining in ons Blauwe Toren Cabinet .

  Kasteel Coevorden

  Kasteel 29
  7741GC Coevorden

  Routebeschrijving

  Recensies Kasteel Coevorden, Coevorden

  8,1

  Op basis van 171 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Kasteel Coevorden hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,6
  30 sep 2017
  Super sfeervollen en romantische avond Echt beleefd of je in het kasteel was. Leuke bediening gastvrij. Super eten om je vingers bij af te likken. Al met al een top tent.
  6,6
  25 sep 2017
  Heerlijk gegeten Wij hebben heel goed en heerlijk gegeten. Hadden doorgegeven dat er een allergie was, en bij het nagerecht kwam dus wel het gene waar we allergisch voor zijn. Oeps vergeten zeiden ze. Slordig foutje vonden we.
  7,3
  24 sep 2017
  Goed toeven in 'Kasteel Coeven' Wat meer groenten bij het hoofdgerecht zou wel lekker geweest zijn!
  10,0
  31 aug 2017
  Heerlijk gegeten in een mooie eetzaal in het prachtige hotel Heerlijk gegeten, we hebben beiden het kasteelmenu genomen. Vriendelijke bediening.
  5,3
  28 aug 2017
  Tegenvaller Helaas een slechte ervaring. Weinig eten (hoofdgerecht) niet iedere bediening was even vrolijk. Geen verschoonruimte. Overvolle prullenbakken in de toilet. Aantal dingen besteld zoals water, extra bord en saus kwamen niet of te laat. Eten smaakte daarentegen prima op een prachtige locatie!

  Veelgestelde Vragen over Kasteel Coevorden

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Kasteel Coevorden en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Kasteel Coevorden?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!