+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Kasteel Coevorden, Coevorden

  In Kasteel Coevorden staat U als gast centraal. Dit ziet U ook terug in de menukaart, we hebben een grote variëteit aan mogelijkheden van een informele Kasteelburger tot een culinair 5 gangen diner.

  In onze lounge, de Don Jon, treft u de Kasteleinkaart met een mix van klassiek en modern eten. High Tea's of High wines worden gewoon naast hamburgers en salades geserveerd.

  In ons restaurant kunt u kiezen voor een meer gangen menu waarbij de setting wat formeler is.

  U kunt ook kiezen voor een geheel persoonlijk op uw wensen verzorgd menu van onze chef-kok. We ontvangen u dan graag in de setting van private dining in ons Blauwe Toren Cabinet .

  Kasteel Coevorden

  Kasteel 29
  7741GC Coevorden

  Routebeschrijving

  Recensies Kasteel Coevorden, Coevorden

  8,1

  Op basis van 150 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Kasteel Coevorden hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  23 mei 2017
  Heerlijk gegeten Heerlijk genoten van een vier-gangen kasteelmenu. Kom graag weer eens langs.
  8,3
  07 mei 2017
  Lekker gegeten op prachtige plek We hadden een 4gangen verrassingsmenu. Alles was bijzonder lekker en prachtig opgemaakt. Prijs is heel schappelijk voor deze kwaliteit. Mooie plek ook, al blijft het wel een beetje jammer dat er maar een tafel is vanwaaruit je naar buiten kunt kijken. Maar ja, dat is moeilijk te veranderen. Wel zou ik de specials (hamburger/kipsaté) van de kaart halen, die passen niet bij een restaurant als dit.
  10,0
  29 apr 2017
  zeker en vast een aanrader Wij komen zeker nog terug.het was top.
  8,6
  23 apr 2017
  Prettig Fijne ontvangst, stijlvolle kamers en goed restaurant. Goede wijnen alleen zou men betere port kunnen presenteren bij kaasplankje dat ook stevig aan de prijs is. Babette was uitzonderlijk goed. Bijgerecht frietjes was witjes en smakeloos. Algemeen oordeel zeer tevreden en komen zeker x terug
  7,3
  18 apr 2017
  Lekkere lunch Heerlijke Paaslunch gehad op een mooie locatie. De burger mocht alleen wel iets meer doorgebakken zijn.

  Veelgestelde Vragen over Kasteel Coevorden

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Kasteel Coevorden en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Kasteel Coevorden?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!