+6 foto's
Couverts gaat offline in januari. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Bubbles & Blessings, Bilthoven

  Wat geeft voor jou het leven kleur? Voor Bubbles & Blessings in Bilthoven is dat het delen van mooie momenten en proosten met de mensen die je het dierbaarst zijn. Dat is dan ook precies het gevoel dat B&B wil overbrengen. Dit restaurant is voor jong en oud een plek om thuis te komen. Waar je aanschuift voor een mooi gerecht en een lekker glas wijn, waar je heengaat als je iets te vieren hebt, waar je samen met lieve vrienden en familie geniet van het leven en van elkaar. Bij Bubbles & Blessings krijgt ieder moment een gouden randje.

  Op de menukaart vind je vaste klassiekers terug, maar ook weekly specials. Alleen de beste ingrediënten van het seizoen worden gebruikt. Dat levert elke keer weer iets nieuws op voor elk moment van de dag. Bij Bubbles & Blessings ben je welkom voor een uitgebreid ontbijt, voor een makkelijk broodje, een etagère als twaalfuurtje of lekker lang dineren. Hoe dan ook, bij Bubbles & Blessings in Bilthoven start elk mooi moment met “Proost!”.

  Bubbles & Blessings

  Vinkenlaan 25
  3722AH Bilthoven

  Routebeschrijving

  Recensies Bubbles & Blessings, Bilthoven

  8,2

  Op basis van 215 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Bubbles & Blessings hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,3
  21 sep 2017
  Gezellige lunch Heerlijk gegeten in een zeer gezellige omgeving.. eerder weggegaan dan im gedachte omdat bediening lang op zich liet wachten wat de drankjes betreft.. min puntje op deze top locatie
  8,6
  20 sep 2017
  Lunch met 12 personen We hebben een lekkere lunch gehad bij Bubbles en Blessings met 12 personen. We zaten met z'n allen aan een grote tafel boven. De bediening was vlot en goed. We mochten keus maken uit de gehele kaart, dus er werden veel verschillende lunchgerechten besteld. Toch kwamen alle gerechten snel en bijna allemaal tegelijk op tafel. Iedereen had lekker gegegeten. Niet iedereen is gek op rose en de frutsels, vandaar voor sfeer iets minder.e beoordeling
  5,0
  11 sep 2017
  Viel tegen Leuke aankleding, vriendelijk personeel. Wel krap en dicht op elkaar zitten. Het eten was zeker niet om voor terug te komen.
  5,0
  03 sep 2017
  Tegenvaller Gereserveerd voor high tea die we daar een paar jaar terug ook hadden gedaan. Kwamen netjes op tijd binnen, maar werden duidelijk nog niet verwacht. We hebben 45min gewacht op de hapjes. Met hele hoge verwachtingen naar toe gegaan maar eigenlijk minder blij/enthousiast van terug gekomen. In verhouding met wat we de vorige keer aan hapjes op de etagiare hadden was het deze keer ongeveer gehalveerd. De hapjes waren oke, maar niet bijzonder lekker. Bijv. Clotted cream die bij de scones waren geserveerd zag eruit en smaakte naar yoghurt. Daarnaast verwacht je bij een high tea een theekaart of een ruime keuze aan theesoorten waar je uit kan kiezen (die je niet dagelijks in je eigen kast hebt staan?, maar we konden kiezen uit munt, aardbei, bosvruchten,rooibos,citroen.. dat vonden wij erg jammer. Wij vonden het de €25,- p.p. zeker niet waard en komen daar niet meer voor een high tea.
  10,0
  30 aug 2017
  Ik wou mijn vriendinnen verassen met een high tea Ik stuurde een mail omdat ik graag mijn vriendinnen met een high tea wou verassen.kreeg snel een mail terug .Ik wou ook graag online betalen omdat het uiteraard een verassing was voor 2 vriendinnen en ja hoor dat was ook allemaal mogelijk. Super service. Mijn vriendinnen hebben echt een super dagje gehad .nogmaals bedankt .

  Veelgestelde Vragen over Bubbles & Blessings

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Bubbles & Blessings en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Bubbles & Blessings?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!