9,0
22 sep 2017
Heerlijk diner Het is een mooi restaurant waar veel sfeer hangt. De verlichting is heel erg warm wat voor een extra sfeer zorgt. Het eten en de wijn paste perfect bij elkaar. De service was ook erg goed, vriendelijke maar toch gezellige bediening.
10,0
21 sep 2017
Superlekker!!!! Ongelooflijk lekker.De borden zijn net schilderijen. De smaak subliem.Spijtig dat Arnhem zo ver van Temse is.Een adres om aan iedereen aan te raden
8,6
19 sep 2017
Aanrader Een fijne avond in een relaxte omgeving met geweldig eten. Aanrader!
9,0
17 sep 2017
Een grote verrassing Voor de tweede keer gegeten bij het Amusement. Heel erg fantastisch lekker. Elk hapje is weer een verrassing. De sfeer is prima. Fijne bediening. Heel erg bedankt
9,0
17 sep 2017
Alle verwachtingen overtroffen! Fantastische avond gehad. Goed eten, verrassende smaken, vriendelijke bediening, echt heerlijk avondje uit
9,0
14 sep 2017
Super delicious! Having a great time with my Team there. Everbody loved the Food and Service. We will come back soon!!!
9,6
13 sep 2017
Avondje uit. Zaterdag 9 september gegeten bij t Amusement. Het is een sfeervol restaurant met enthousiaste bediening. We hebben genoten van de mooie gerechten die we kregen voorgeschoteld. Het is echt een aanrader, een avondje uit in een gezellig restaurant met lekker eten. Top.
9,6
12 sep 2017
Alles was top! In de eerste plaats hebben we ontzettend lekker gegeten! We hadden een 4-gangen verrassingsmenu en elke gang was een feestje om te zien en te proeven! Er worden heel veel ingrediënten gebruikt en alles klopt. Op de juiste momenten wordt vlees of vis gebruikt. Verder was de bediening goed en vrolijk en dat de chefkok nog even langs kwam om te vragen of het had gesmaakt en vol passie vertelde over de ingrediënten die ze gebruikte en waar het vlees vandaan kwam maakte de avond helemaal af!
10,0
11 sep 2017
Fantastisch! Samen met 3 oud-collega's woensdag 6 september ons jaarlijkse etentje genoten. Voor het eerst voor hen bij 't Amusement. We kozen het 4 gangen menu. De amuse was verrassend, qua presentatie en qua smaak. Niet eerder zo'n mooie amuse genoten. Ook de andere gerechten waren plaatjes voor het oog en culinair tongstrelend. Estee Stroker en haar team benaderen de culinaire 10 steeds meer.
9,6
10 sep 2017
Fantastische beleving Heerlijk gegeten samen met vriendinnen op de avond van mijn verjaardag, Het verassingsmenu namen we. De gerechten waren erg lekker en verassend. Er werd uitstekend rekening gehouden met de voorkeuren van enkele tafelgasten. De keuken en bediening was daarbij ook erg attent. Ook in relatie tot mijn verjaardag. Een avond om nooit te vergeten: een echt feest!
  • 1