+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie ’t Amusement, Arnhem

  't Amusement is het restaurant van chefkok Estée Strooker (zesentwintig). Als twintig jarig meisje opende zij in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won.
  Nu, ruim vijf jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met manager Leon de Rijke en hun super gedreven jonge team heet zij u van harte welkom!

  't Amusement serveert creatieve gerechten in verschillende verrassingsmenu's.
  Iedere maand is er een nieuw menu met gerechten uit het seizoen. Bij 't Amusement kun je lekker lang tafelen maar ook uitstekend een hapje eten. U kunt kiezen uit een drie- t/m zeven-gangen chefsmenu.

  Bij 't Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong.
  Naast het in de watten leggen van gasten heeft 't Amusement namelijk ook een hoger doel; u als gast een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen, alleen maar te werken met 'het hele beest', verantwoorde vis en een goede balans te zoeken tussen groente, vlees en vis. Zo wordt u optimaal creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

  De wijnkaart bestaat uit een niet te uitgebreide keuze uit verschillende Europese wijnen. Je vindt hier veelal biodynamische en ook natuurwijnen op de kaart. Eerlijk, puur en smaakvol!

  't Amusement bevindt zich aan de rand van de gezellige stad Arnhem, dichtbij de Rijnkade.

  ’t Amusement

  Roermondsplein 35
  6811JN Arnhem

  Routebeschrijving

  Recensies ’t Amusement, Arnhem

  8,8

  Op basis van 1198 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij ’t Amusement hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,0
  22 sep 2017
  Heerlijk diner Het is een mooi restaurant waar veel sfeer hangt. De verlichting is heel erg warm wat voor een extra sfeer zorgt. Het eten en de wijn paste perfect bij elkaar. De service was ook erg goed, vriendelijke maar toch gezellige bediening.
  10,0
  21 sep 2017
  Superlekker!!!! Ongelooflijk lekker.De borden zijn net schilderijen. De smaak subliem.Spijtig dat Arnhem zo ver van Temse is.Een adres om aan iedereen aan te raden
  8,6
  19 sep 2017
  Aanrader Een fijne avond in een relaxte omgeving met geweldig eten. Aanrader!
  9,0
  17 sep 2017
  Een grote verrassing Voor de tweede keer gegeten bij het Amusement. Heel erg fantastisch lekker. Elk hapje is weer een verrassing. De sfeer is prima. Fijne bediening. Heel erg bedankt
  9,0
  17 sep 2017
  Alle verwachtingen overtroffen! Fantastische avond gehad. Goed eten, verrassende smaken, vriendelijke bediening, echt heerlijk avondje uit

  Veelgestelde Vragen over ’t Amusement

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant ’t Amusement en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij ’t Amusement?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!