+7 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Restaurant de Smoezer, Apeldoorn

  Welkom in Restaurant De Smoezer in Apeldoorn! Een goede keuze wanneer u van erg lekker eten houdt in een stijlvolle omgeving. 'Kwaliteit en gezelligheid' voor alle leeftijden staan bij ons voorop.

  Een goede keuze wanneer u van erg lekker eten houdt in een stijlvolle omgeving. ‘Kwaliteit en gezelligheid’ voor alle leeftijden staan bij ons voorop. Gezinnen, oma’s en opa’s, (klein)kinderen, verliefde stellen, studenten. Zakenrelaties, jarigen, Gouden Bruidsparen en andere jubilarissen… Onze menukaart kent ook veel variatie: neem het seizoensgebonden keuzemenu. Laat u dus verrassen door ons enthousiaste Smoezer Team die u een onvergetelijke middag of avond wil bezorgen zodat u zich uit en ook snel thuis zult voelen!

  Restaurant de Smoezer

  Arnhemseweg 341
  7333NG Apeldoorn

  Routebeschrijving

  Recensies Restaurant de Smoezer, Apeldoorn

  8,8

  Op basis van 1085 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant de Smoezer hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  30 apr 2017
  Heerlijke smaken! Wij hebben voortreffelijk gegeten bij de smoezer. Voldoende keuze op de kaart. Alle gerechten hebben heerlijke smaken! De gerookte zalm die verrassend wordt geserveerd doen je smaakpapillen goed. De gerechten zijn niet goedkoop en Doordat de bijgerechten apart besteld moeten worden loopt de rekening aardig op. Wij hebben een gezellige avond gehad en zijn goed in de watten gelegd door de perfecte service en bediening.
  8,3
  26 apr 2017
  Ontspannen lunch Zoals altijd weer een vlotte vriendelijke bediening/service en een uitstekend verzorgde lunch. Blijft een aanrader
  8,3
  26 apr 2017
  Heerlijk! Het eten was heerlijk en de bediening zeer klantvriendelijk. Top restaurant.
  10,0
  25 apr 2017
  Gezelligheid! Afgelopen zaterdagavond heerlijk gedineerd bij De Smoezer. Door onze verhuizing naar Drenthe 8 jaar geleden, waren we er al heel lang niet meer geweest. Maar alles is nog net zo top in orde als vroeger! Bedankt team De Smoezer!
  8,3
  24 apr 2017
  Toplunch! Afgelopen vrijdag bij de Smoezer geweest voor een afscheidslunch van een collega die met pensioen is gegaan. Het was TOP van begin tot eind. Eerst ontvangst bij bar met smakelijke amusehapjes en aansluitend de lunch verder genuttigd in de sfeervolle serre, waarbij een ieder naar eigen keuze zijn/haar lunch kon bepalen. Gastvrijheid en mate van service is van een super niveau. Alle gasten hebben genoten en de jubilaris kijkt met veel genoegen terug op haar afscheid, waarbij de Smoezer een belangrijk aandeel in leverde. Dank!

  Veelgestelde Vragen over Restaurant de Smoezer

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Restaurant de Smoezer en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Restaurant de Smoezer?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!