+6 foto's
Couverts gaat offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze.
Ontvang 50% korting op je totale rekening tijdens het IENS Festival t/m 30 november.
Ontdek & reserveer nieuwe restaurants!

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  De Gouden Hoek in Amsterdam

  Viscafé De Gouden Hoek is sinds 2015 gevestigd aan het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam-West. Het viscafé werkt voornamelijk met bijvangst en zet de vissen die vergeten worden weer terug op de kaart. Of het nu gaat om fish & chips, Noordzee krab, rivierkreeftjes, viskroketjes van bijvangst of spiering, De Gouden Hoek bereidt het.

  Dagelijks wisselende vissen, een goede wijnkaart, Nederlandse bieren, vlotte bediening en simpele gerechten, dat is waar het bij De Gouden Hoek om gaat. Of je nu op pad bent voor een snelle stop aan de stamtafel, een borrel op het terras met kibbeling en spiering, of juist uitgebreid wilt tafelen in het restaurant met een goede fles wijn, je kunt alle kanten op.

  Viscafé De Gouden Hoek

  Van Limburg Stirumplein 10A
  1051BE Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies De Gouden Hoek in Amsterdam

  8,5

  Op basis van 142 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Viscafé De Gouden Hoek hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  16 sep 2017
  Verse vis, wijn en goed gezelschap Eenvoudige tent met goede verse vis, scheermesjes waren heerlijk, de 3 verschillende fish n chips top krakend krokant beslag. Let wel op kwaliteit patat..waren allemaal kort ipv lang. Bediening was heel attent!
  9,3
  10 aug 2017
  Niet alleen een hapje eten Een etentje met z´n drieën in de Gouden Hoek op een mooie milde zomeravond. Alles klopt, het eten is gewoon hartstikke lekker, mooi opgediend, prima witte huiswijn, bediening is echt top en dan ook nog heerlijk buiten zitten waar de hele wereld aan je voorbij gaat. Dus niet alleen het eten ook de aangename sfeer smaakt naar meer.
  8,0
  04 aug 2017
  Mooi viscafé Ik kom hier regelmatig eten en drinken omdat ik in de buurt woon en vele buren op het Prinseneiland weten ook hun weg naar de Gouden Hoek te vinden . De vis en de bieren zijn uitstekend de bediening superaardig. Het woord viscafé vind ik prima gekozen. Ik kom volgende week weer.
  8,6
  08 jul 2017
  Lekker en duurzaam Lekker eten, vriendelijke bediening en top dat het restaurant een ambitie heeft om zuinig te zijn op het leven in de zee. Soms een wat 'minder eenvoudig' gerecht op de kaart mag van mij ook
  7,6
  23 jun 2017
  Goed idee, wel scherp blijven Prima plek in leuke buurt, stoer interieur en kleine kaart met de juiste dingen erop. Prima wijnkaart. Voorgerecht viskroketjes en scheermessen. Lekker. Vis van de dag was Harder. De filets waren dun (staartstuk), echt te gaar en hier en daar verbrand. Best een misser, gezien hoe makkelijk het zachtjes op de huid bakken van harder is. Garnering en bijgerechten mag geraffineerder. Mushy peas lekker gedaan. Vriendelijke bediening, informeel maar niet té, precies goed.

  Veelgestelde vragen over Viscafé De Gouden Hoek

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Viscafé De Gouden Hoek en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij De Gouden Hoek in Amsterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!