+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  The Harbour Club in Amsterdam

  Restaurant The Harbour Club in Amsterdam is een van dé culi-hotspots van de bruisende hoofdstad. Op een supertoffe locatie, met een industriële look & feel, geniet je bij dit restaurant van internationale klasse als het op eten en beleving aankomt.

  Op het menu vind je diverse smaakmakers, van gangbaar comfort food tot chiquer, exclusiever eten. Zo kan je ook kiezen voor juicy steaks en kaviaar die tot de crème de la crème behoort. Hardloper is de verrukkelijke fruit de mer, een aanrader, als je het ons vraagt.

  Een tafeltje reserveren bij The Harbour Club, betekent hoe dan ook een heerlijke middag of avond. Bij mooi weer kruip je hier weg in een van de loungestoelen op het terras. Met uitzicht over het water kun je je hier wel een middagje vermaken. Geluksvogels met een eigen boot meren trouwens ook makkelijk even aan voor een klein hapje of drankje op het terras, heerlijk toch?

  Ga deze tikkeltje chique hotspot zelf bekijken! Reserveer snel een tafeltje, online makkelijk geregeld en direct bevestigd.

  The Harbour Club Amsterdam

  Cruquiusweg 67
  1019AT Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies The Harbour Club in Amsterdam

  7,8

  Op basis van 2049 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij The Harbour Club Amsterdam hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  23 apr 2017
  Oesters, sushi, heerlijke wijn. Top gegeten! We komen hier graag eten!
  7,0
  22 apr 2017
  Lekker gegeten Heerlijk gegeten maar de bediening was slecht, duurde lang voordat er iemand kwam en moesten steeds seinen om bediening.
  6,0
  20 apr 2017
  Gezellige avond, leuke locatie, on-attente bediening Gisteravond bij HC Amsterdam gegeten, als je erheen rijdt denk je, waar kom ik uit! Als je aankomt breek je eerst je hakken af op de parkeerplaat. Eenmaal binnen snap je het, gaaf!! Mega grote locatie, maar goeie sfeer, lekkere muziek door dj. Maar wij troffen het niet qua bediening, geen aandacht, niet luisteren, niet reageren, niks zeggen als hij iets neerzet op tafel, tot 2x toe zelf naar de bar moeten lopen om eindelijk wat te drinken te bestellen, niet even vragen of het smaakt, zelf om gewoon bestek gaan vragen aan de bar en dan niet netjes zeggen, "kom ik u brengen", nee laten wachten en het dan zo in de hand meegeven, slordig! Het eten wat heerlijk (asian salad klein maar echt een aanrader!) We gaan ervanuit dat we of de verkeerde over troffen of hij z'n dag niet had. Van de zomer seker nog eens terug om het geweldige grote terras uit te proberen! Dan hopelijk meer oog voor de gasten ipv collega's!!
  5,6
  18 apr 2017
  Het viel erg tegen Ik had mij van te voren erg verheugd op het eten en het optreden van Candy Dulfer. De muziek stond veel te hard en je kon daardoor alleen praten met diegene die direct naast je zat. De muziek was in plaats van sfeervol eerder zenuwachtig en veel up tempo. De prijs van het eten en drinken is erg aan de maat en de kaart is erg verkleind. al met al een teleurstellende avond.
  10,0
  18 apr 2017
  Wij hebben het ook wel een slecht getroffen ... dat het eten te lang op zich liet wachten. Eerste Paasdag was een feestje bij The Harbour Club A'dam. Leuke en snelle jongen in de bediening. Alles ging goed. Het eten op tijd was lekker. Candy Dulfer erbij. Top avond gehad. Tot op de opening in Vinkeveen :) ... Zijn er nog kaarten ? Gr. Willem & Tessa

  Veelgestelde vragen over The Harbour Club Amsterdam

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant The Harbour Club Amsterdam en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij The Harbour Club in Amsterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!