+2 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  The Harbour Club in Amsterdam

  Restaurant The Harbour Club Amsterdam Oost in Amsterdam is een van dé culi-hotspots van de bruisende hoofdstad. Op een supertoffe locatie, met een industriële look & feel, geniet je bij dit restaurant van internationale klasse als het op eten en beleving aankomt.

  Op het menu vind je diverse smaakmakers, van gangbaar comfort food tot chiquer, exclusiever eten. Zo kan je ook kiezen voor juicy steaks en kaviaar die tot de crème de la crème behoort. Hardloper is de verrukkelijke fruit de mer, een aanrader, als je het ons vraagt.

  Een tafeltje reserveren bij The Harbour Club, betekent hoe dan ook een heerlijke middag of avond. Bij mooi weer kruip je hier weg in een van de loungestoelen op het terras. Met uitzicht over het water kun je je hier wel een middagje vermaken. Geluksvogels met een eigen boot meren trouwens ook makkelijk even aan voor een klein hapje of drankje op het terras, heerlijk toch?

  Ga deze tikkeltje chique hotspot zelf bekijken! Reserveer snel een tafeltje, online makkelijk geregeld en direct bevestigd.

  The Harbour Club Amsterdam Oost

  Cruquiusweg 67
  1019AT Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies The Harbour Club in Amsterdam

  7,8

  Op basis van 2151 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij The Harbour Club Amsterdam Oost hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,6
  19 aug 2017
  genieten geweldige locatie zien en gezien worden heerlijk eten goede service prijs/ locatie/ sfeer in verhouding en gratis parkeren
  9,0
  19 aug 2017
  eerdere slechte ervaring gerevancheerd. Na een inmiddels enige tijd geleden zeer slechte ervaring bij diner THC in Amsterdam Oost hebben wij na reclamatie hieromtrent door inzet van haar manager Sara Saija op haar uitnodiging deze week aldaar gelunched. Door het prachtige weer die dag en aldus de mogelijkheid om buiten deze lunch te kunnen nuttigen heeft men, mede door de attente en vriendelijke bediening, onze slechte eerdere ervaring weten weg te nemen. Het eten was meer dit keer zoals verwacht, maar eerlijkheidshalve de prijsstelling in acht genomen, dient het ook gewoon 100% Top te zijn. Wij zullen ongetwijfeld terugkomen, maar zonder de intense inzet van Sara om te kunnen revancheren zouden wij dit restaurant in de toekomst hebben overgeslagen.
  8,0
  18 aug 2017
  Blijft genieten. Weer heerlijk genoten van de Harbour Club, samen met de kids dit keer. Wat blijft het toch een leuke locatie. Goede service hier in Oost.
  8,3
  14 aug 2017
  Goed eten In een mooie ambiance Het eten is voortreffelijk! Sfeer is er ook relaxt. De bediening is uiterst attent en pro actief alleen alles na de rekening ging verkeerd en duurde lang. Dit lag niet aan drukte of te weinig personeel. Bezoek ook het toilet voor de ultieme over de top ervaring.
  8,0
  13 aug 2017
  Top plek, heerlijk gegeten! THC is een geweldige ervaring qua sfeer en inrichting! Heerlijk genoten van de GTs en daarna een lekker stukje vis en of vlees. Bediening aan tafel kan iets vriendelijker maar is niet direct een domper! Al met al, we'll be back!

  Veelgestelde vragen over The Harbour Club Amsterdam

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant The Harbour Club Amsterdam Oost en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij The Harbour Club in Amsterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!