+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam

  Midden in Amsterdam aan de Herengracht vind je Tassenmuseum Hendrikje. Met een collectie die bestaat uit meer dan 5.000 tassen.

  Vanuit het museum kom je terecht in het gezellige museumrestaurant. Geniet hier van een kop koffie, lunch of een uitgebreide high tea.

  Bij het museumrestaurant horen twee stijlkamers met historische plafondschilderingen uit de 17e en 18e eeuw, waar je op reservering kunt lunchen of high tea’en. Je kunt kiezen voor een stijlkamerlunch of een Twee-of Driegangen High Tea in stijl.

  Het Museumrestaurant is elke dag geopend van 10:00 tot 16:30 uur.

  Tassenmuseum Hendrikje

  Herengracht 573
  1017CD Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam

  8,7

  Op basis van 503 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Tassenmuseum Hendrikje hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  22 mei 2017
  stijlkamerlunch bij Tassenmuseum De lunch was zeer goed verzorgd wat betreft het eten. Bij de drankjes had ik graag vooraf wat meer informatie gehad over wat voor drankje er geserveerd zou worden, dit is op de website niet aangegeven. De vraag of de gasten een cava wilden werd gesteld zonder daarbij aan te geven dat dit extra was en niet inbegrepen. Daarna werd nog één glas jus d'orange geserveerd. Ik had graag ook water op tafel gezien en de mogelijkheid om tijdens de lunch de wel inbegrepen koffie of thee te krijgen. Die laatste mogelijkheid werd pas aangeboden als afsluiting.
  8,0
  22 mei 2017
  Het was genieten! Het was heerlijk genieten in stijl met erg vriendelijke bediening.
  10,0
  21 mei 2017
  Wat een geweldige middag Gister met mijn moeder, voor Moederdag, geweest voor high tea en entree voor het tassenmuseam. We hebben erg genoten en het was heeeerlijk! We zaten daarbij ook nog eens mooi aan het raam en werden goed geholpen. Alles was top! Wij hebben ons de hele middag zeker vermaakt!
  9,6
  19 mei 2017
  Leuk!! Leuk museum, heerlijke High Tea.
  9,0
  19 mei 2017
  Top moederdag Een heerlijke high tea gehad op moederdag. Vond het wel aan de prijs, maar mijn moeder heeft genoten en dat is het belangrijkste

  Veelgestelde Vragen over Tassenmuseum Hendrikje

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Tassenmuseum Hendrikje en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Tassenmuseum Hendrikje?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!