+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam

  Midden in Amsterdam aan de Herengracht vind je Tassenmuseum Hendrikje. Met een collectie die bestaat uit meer dan 5.000 tassen.

  Vanuit het museum kom je terecht in het gezellige museumrestaurant. Geniet hier van een kop koffie, lunch of een uitgebreide high tea.

  Bij het museumrestaurant horen twee stijlkamers met historische plafondschilderingen uit de 17e en 18e eeuw, waar je op reservering kunt lunchen of high tea’en. Je kunt kiezen voor een stijlkamerlunch of een Twee-of Driegangen High Tea in stijl.

  Het Museumrestaurant is elke dag geopend van 10:00 tot 16:30 uur.

  Tassenmuseum Hendrikje

  Herengracht 573
  1017CD Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam

  8,7

  Op basis van 546 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Tassenmuseum Hendrikje hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  26 jul 2017
  Heerlijke middag gehad met een vriendin! Heerlijke middag gehad samen met een vriendin! Eerst gezellig door her museum gewandeld en daarna ontzettend genoten van een overheerlijke High Tea in een van de mooie kamers in sfeer. Makkelijk te lopen v.a. het station.
  10,0
  25 jul 2017
  perfecte plek voor een high tea Als je een high tea graag in een mooie en relaxte setting wil is dit de plek. Het eten is heerlijk en genoeg voor een grote eter. Ik had nog nooit een high tea gedaan en verwachtte heel veel eten dat je niet op kan. Dat is het gelukkig niet, het is kwaliteit wat je krijgt.
  8,6
  25 jul 2017
  high tea-tassenmuseum Een heerlijke high tea, we hadden 2 gangen meer dan genoeg! Prachtig pand,en als je van tassen houd een aanrader!
  9,3
  22 jul 2017
  Perfect Wij zijn heel goed ontvangen ,vriendelijk personeel. Goede uitleg is zeker de moeite waard om nog eens te komen . Heel mooi museum en een gezellige High Tea . Super .
  10,0
  17 jul 2017
  Aanrader Naast dat de presemtatie uiterst verzorgd was werd er met een heel creatieve (en heel lekkere) oplossing een feestelijke non alcohol cocktail geserveerd. Zo werd ons bezoek aan het museum met deze gezellige en lekkere lunch een top dagje uit.

  Veelgestelde Vragen over Tassenmuseum Hendrikje

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Tassenmuseum Hendrikje en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Tassenmuseum Hendrikje?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!