+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam

  Midden in Amsterdam aan de Herengracht vind je Tassenmuseum Hendrikje. Met een collectie die bestaat uit meer dan 5.000 tassen.

  Vanuit het museum kom je terecht in het gezellige museumrestaurant. Geniet hier van een kop koffie, lunch of een uitgebreide high tea.

  Bij het museumrestaurant horen twee stijlkamers met historische plafondschilderingen uit de 17e en 18e eeuw, waar je op reservering kunt lunchen of high tea’en. Je kunt kiezen voor een stijlkamerlunch of een Twee-of Driegangen High Tea in stijl.

  Het Museumrestaurant is elke dag geopend van 10:00 tot 16:30 uur.

  Tassenmuseum Hendrikje

  Herengracht 573
  1017CD Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam

  8,7

  Op basis van 450 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Tassenmuseum Hendrikje hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  22 mrt 2017
  ENIG! Samen met een vriendin hadden wij voor de vrijdagmiddag 'Hendrikje High Tea' gereserveerd. We hebben op onze gemak kunnen genieten van de high tea en ontspannen bijgebabbeld. Het waren lekkere hapjes, bediening was vriendelijk en de setting was Barokkig... al met al hebben we een hele gezellige tijd gehad
  9,0
  20 mrt 2017
  lunch bij Hendrikje Lekker geluncht in prima ambiance.
  6,6
  19 mrt 2017
  stijlkamerlunch bij tassenmuseum Hendrikje Sfeervolle entourage. Heerlijke lunch, incl jus d'orange, thee, soepje en broodjes. Er was enige verwarring bij de bediening over het serveren van thee. jammer genoeg werd de discussie die volgende hoorbaar gevoerd. Erg jammer dat voor een extra kopje thee bijbetaald moest worden (in mijn beleving zat dit in de prijs van de lunch)
  9,0
  19 mrt 2017
  Stijlvolle High Tea Een heerlijke high tea, goed verzorgd en zeer vers bereid en gebakken. Drie gangen met steeds een nieuwe, bijpassende soort thee erbij. De bediening was vlot en goed. Zeker de prijs waard, want je zit in een prachtige stijlkamer in een gerenoveerd herenhuis op de Herengracht... wat wil je nog meer!
  9,3
  19 mrt 2017
  Uitgebreide high tea voor 12 personen. Na een rondleiding door het museum een uitgebreide tea gehad in een van de stijlkamers. De geleverde producten waren uitstekend, vond alleen het wisselen van de verschillende gangen rommelig gaan ,het was ook erg druk. Keuken heeft goed rekening gehouden met de verschillende wensen. Misschien een optie om niet alleen van thee maar ook van borden te wisselen. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg leuk en attent dat de jarige een tas cadeau kreeg.

  Veelgestelde Vragen over Tassenmuseum Hendrikje

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Tassenmuseum Hendrikje en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Tassenmuseum Hendrikje?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!