+6 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  Informatie Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam

  Midden in Amsterdam aan de Herengracht vind je Tassenmuseum Hendrikje. Met een collectie die bestaat uit meer dan 5.000 tassen.

  Vanuit het museum kom je terecht in het gezellige museumrestaurant. Geniet hier van een kop koffie, lunch of een uitgebreide high tea.

  Bij het museumrestaurant horen twee stijlkamers met historische plafondschilderingen uit de 17e en 18e eeuw, waar je op reservering kunt lunchen of high tea’en. Je kunt kiezen voor een stijlkamerlunch of een Twee-of Driegangen High Tea in stijl.

  Het Museumrestaurant is elke dag geopend van 10:00 tot 16:30 uur.

  Tassenmuseum Hendrikje

  Herengracht 573
  1017CD Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies Tassenmuseum Hendrikje, Amsterdam

  8,7

  Op basis van 587 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Tassenmuseum Hendrikje hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  7,6
  19 sep 2017
  zussendag Wij vonden het een lekkere high tea, maar te duur voor wat je er voor kreeg! De service was prima alles werd goed uitgelegd. Misschien toch een sapje of een wijntje erbij voor de prijs van € 28.50?
  8,6
  15 sep 2017
  Good atmosphere It has an elegant, relaxing atmosphere. The amount is not so much, but good for ladies to have a quiet chat and tea.
  8,6
  13 sep 2017
  pracht kamer je zit in een prachte stijlkamer met uitzicht op de gracht te genieten van een lekkere high-tea . Vriendelijk personeel .
  8,0
  12 sep 2017
  High tea Voor vier personen een classic high tea gereserveerd, ze deden niet moeilijk bij het wijzigen van het aantal personen.. als voorafje een kleine soep, vervolgens sandwiches, zoetigheid en afsluiter met scones. Alles was lekker, vooral de macaron was echt vers. Mooie locatie ook en vriendelijk personeel!
  8,6
  12 sep 2017
  Was geweldig Kwaliteit van de high tea was super. Alles was even goed en zag er chique uit. Bediening was erg goed. Al met al een aanrader

  Veelgestelde Vragen over Tassenmuseum Hendrikje

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Tassenmuseum Hendrikje en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering bij Tassenmuseum Hendrikje?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!