9,3
15 sep 2017
Heerlijke lunch. Top bediening. Hartelijke leuke dame. Eten van hoge kwaliteit.
9,0
14 sep 2017
EEN SCHITTERENDE PAREL DIE NOG NIET ONTDEKT IS. OPNIEUW VERBAAST DAT DE KERSENTUIN NOG STEEDS NIET ONTDEKTS IS. DE KWALITEIT IS OP TOP NIVEAU EN DE SERVICE IS PRIMA EN DESKUNDIG ONDANKS DAT DE STAF ZICH STEEDS ZELF MOET OPLADEN DOOR GEBREK AAN BEZOEKERS.
10,0
10 sep 2017
Was weer erg gezellig Het was als vanouds weer heerlijk en prachtig opgemaakte borden. Wij hebben weer erg genoten.
9,0
09 sep 2017
Heerlijke avond Het eten is een ster waardig. Leuke bediening en top wijnen
7,6
04 sep 2017
Weer heel lekker gegeten Weer eens heerlijk gegeten.
8,6
02 sep 2017
een echt uitje ondanks dat het restaurant in een hotel is gevestigd is het toch sfeervol zitten. het eten was heel erg lekker en zag er ook schitterend uit. lekkere wijnen voor een redelijke prijs. prima bediening.
7,3
22 aug 2017
Vooral heel zout Samen een avond culinair doen, met daarbij mooie wijnen is waar we voor gingen... het eten zag er mooi uit en was ook ok, maar wel erg zout. Ons werd gezegd dat het eten 'hoog op smaak' is en dat je daar misschien niet van zou kunnen houden. Hoog op smaak... wij houden van veel smaak en alle smaken, maar veel zout is wat ons betreft niet hetzelfde. De 'bijpassende' wijnen waren simpel van smaak en niet wat wij hadden gehoopt. De bediening was zeer vriendelijk. We hebben zeker een leuke avond gehad, maar qua smaak beleving voor ons niet in de herhaling.
9,3
17 aug 2017
Top eten en service Heerlijk gegeten. Chefs menu genomen maar het was geen probleem om hier een kleine aanpassing in te laten maken ivm onze persoonlijke voorkeur. Eten was perfect en een lust voor het oog. Bediening ontzettend vriendelijk, attent en professioneel. Een echte aanrader
10,0
31 jul 2017
Na lange tijd weer terug Zaterdag 29 juli gegeten op onze trouwdag. We werden warm onthaald door Wouter. We begonnen in de lounge met champagne en oesters. De chefs vrije hand gegeven en ons laten verrassen. Heerlijk gegeten 5 gangen: zalige zeebaars, mooie langoustine, subtiele foie gras, smaakbom lamsnavarin, verfrissend dessert. Mooie wijnarrangement. We hebben zeer genoten van deze uitgebalanceerde smaken. Fijne en hartelijke bediening. Tot gauw, prettige Vakantie.
10,0
29 jul 2017
Buitengewoon goed Elk gerecht een smaaksensatie!
  • 1