+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  De Kersentuin in Amsterdam

  Middenin Amsterdam Zuid vind je aan de Apollolaan, naast het Bilderberg Garden Hotel, het hip-chique restaurant De Kersentuin. Dit restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en is onlangs een spannende, vernieuwende weg ingeslagen.

  Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer. De internationale bar/lounge is de ontmoetingsplek overdag voor een goed gesprek of een snelle lunch. ’s Avonds transformeert de bar in the place to be voor een goed glas wijn, GT of Bloody Mary.

  Tweesterren Michelinchef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin. De menukaart is een mix van ‘pure products’ en signature dishes en alle gerechten worden geserveerd in de vorm van een tussengerecht. Voor de lunch adviseert de chef dat je een keuze maakt uit 2 of 3 gerechten en voor het diner uit 3 of 4 gerechten. Prijs per tussengerecht varieert van €15,00 tot €20,00.

  Restaurant De Kersentuin in Amsterdam is (m.u.v. zondag) elke dag geopend, voor ontbijt, lunch en diner. Uiteraard voorzien van gratis wifi en makkelijk bereikbaar vanaf de A10 en de RAI. Openbare parkeergelegenheid en valet parking zijn beschikbaar.

  De Kersentuin

  Dijsselhofplantsoen 7
  1077BJ Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies De Kersentuin in Amsterdam

  8,7

  Op basis van 240 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij De Kersentuin hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  9,3
  17 jun 2017
  Top avond Culinaire top ervaring met top gerechten .
  8,0
  03 jun 2017
  Relaxed Friday night dinner Had a lovely calm and very tasty dinner here on a Friday evening. As the restaurant is part of a hotel there is a very calm atmosphere taking you out of the buzz of the city whilst in the middle of it.
  10,0
  26 mei 2017
  Wonderful! Everything was perfect, food was beautiful and delicious! I am back for the second day in a row!
  8,0
  21 mei 2017
  Verrukkelijk Een paar maanden geleden De Kersentuin (her)ontdekt. Inmiddels minimaal 1x per maand moeten we er gegeten hebben. Echt top!!
  8,6
  14 mei 2017
  Fantastisch Elke keer als we hier eten vragen we ons af waarom we niet nog vaken komen. Alleen al voor de 'Tosti", die gelukkig vast op de kaart staat zou je elke week willen komen eten. De omschrijvingen doen de gerechten soms geen recht toe. Alles is verrassend veel lekkerder en mooier dan je al verwacht.

  Veelgestelde vragen over De Kersentuin

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant De Kersentuin en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij De Kersentuin in Amsterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!