+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  CtheCity in Amsterdam

  Beleef Amsterdam in het donker!

  CtheCity is de nieuwste indoor attractie van Amsterdam. Hier zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Bij CtheCity wandel je bijvoorbeeld door het Vondelpark en voel je het gras onder je voeten. Fiets over de Amsterdamse grachten en hoor het drukke verkeer. Loop langs het Red-Light district en ruik de verse vis op de Albert Cuyp markt.

  In het donker sta je er natuurlijk nooit alleen voor. Met begeleiding van blinde stadsgidsen ben je in goede handen tijdens jouw zintuiglijke verkenningstocht. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker!

  In ongeveer een uur tijd kom je langs alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Ga samen met vrienden, familie, kennissen, collega’s of zakenrelaties deze uitdaging aan. Met groepen tot ongeveer acht personen ga je tegelijkertijd naar binnen. Raak geïnspireerd door het unieke talent van onze medewerkers met een visuele beperking en ervaar hoe je zintuigen tot het uiterste geprikkeld worden. CtheCity biedt jou een onvergetelijke ervaring en creëert aan de andere kant échte banen voor blinde of slechtziende stadsgidsen. Verrassend, uniek en uitdagend! Durf jij het aan?

  CtheCity

  Amsteldijk 55
  1074HX Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies CtheCity in Amsterdam

  8,8

  Op basis van 155 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij CtheCity hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  10,0
  28 jun 2017
  Top ervaring Heel interessante ervaring! Ik was er samen met mijn vriendin, en zij had in het begin moeite met het donker. Maar de gids, Kees, was echt super en wist door de goede begeleiding ons beiden veilig door de donkere stad te leiden!
  8,0
  23 jun 2017
  Een aparte ervaring Een aparte ervaring. Intensief. Verrassend. Respect voor de bediening.
  9,3
  11 mei 2017
  teamuitje Wij waren hier met 10 dames, en hebben een hele bijzondere ervaring gehad! Gegeten en een rondleiding gehad in het donker; bijzonder om te ervaren hoe het is om als blinde met allerlei uitdagingen om te gaan! Erg enthousiast, vriendelijk en betrokken personeel!
  10,0
  01 mei 2017
  Echte aanrader! Zowel de chocolade fondue in het donker als de escaperoom gedaan. Goede service, prettige mensen. Het eten was lekker, en het was echt een leuke belevenis! De escaperoom was gelukkig niet eng, en wij hebben hem precies in de tijd opgelost. De escaperoom is in het donker wat een extra uitdaging geeft, daarom zijn de opdrachten en puzzels zelf soms iets makkelijker zodat ze nog wel uitvoerbaar zijn. Wij vonden het wel jammer dat sommige opdrachten geen direct gevolg hadden en dus eigenlijk overgeslagen hadden kunnen worden om toch de escaperoom te halen en dat de gids soms dingen zei. Beide locaties waren niet erg schoon (vooral de wc's), maar dat mocht de pret niet drukken.
  10,0
  23 apr 2017
  In 1 woord: Geweldig! Na diner in the dark en City in the dark, moesten wij (als veelvuldig Escape Room bezoekers) zeker dit proberen en ook al zijn we bekend met de formule, toch verrast door deze leuke escape room! We zijn benieuwd naar het volgende programma ;-)

  Veelgestelde vragen over CtheCity

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant CtheCity en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij CtheCity in Amsterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!