+3 foto's

Reserveer nu gratis je tafel

19:00
  24/7 gratis online reserveren & annuleren

  CtheCity in Amsterdam

  Beleef Amsterdam in het donker!

  CtheCity is de nieuwste indoor attractie van Amsterdam. Hier zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Bij CtheCity wandel je bijvoorbeeld door het Vondelpark en voel je het gras onder je voeten. Fiets over de Amsterdamse grachten en hoor het drukke verkeer. Loop langs het Red-Light district en ruik de verse vis op de Albert Cuyp markt.

  In het donker sta je er natuurlijk nooit alleen voor. Met begeleiding van blinde stadsgidsen ben je in goede handen tijdens jouw zintuiglijke verkenningstocht. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker!

  In ongeveer een uur tijd kom je langs alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Ga samen met vrienden, familie, kennissen, collega’s of zakenrelaties deze uitdaging aan. Met groepen tot ongeveer acht personen ga je tegelijkertijd naar binnen. Raak geïnspireerd door het unieke talent van onze medewerkers met een visuele beperking en ervaar hoe je zintuigen tot het uiterste geprikkeld worden. CtheCity biedt jou een onvergetelijke ervaring en creëert aan de andere kant échte banen voor blinde of slechtziende stadsgidsen. Verrassend, uniek en uitdagend! Durf jij het aan?

  CtheCity

  Amsteldijk 55
  1074HX Amsterdam

  Routebeschrijving

  Recensies CtheCity in Amsterdam

  8,8

  Op basis van 160 recensies
  Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij CtheCity hebben gegeten.

  Prijs / kwaliteit
  Sfeer
  Service
  8,0
  18 aug 2017
  Aparte ervaring Heel goed om mee te maken hoe een blinde zich moet handhaven in een stad Super ervaring
  10,0
  06 aug 2017
  Een beleving Lucas heeft ons rondgeleid door het donkere Amsterdam. Je wordt je nu extra bewust van wat je aan obstakels tegenkomt, waar je als ziende mensen gewoon om-en overheen loopt. Nadat we goed naar de omgevingsgeluiden hadden geluisterd, liet Lucas ons raden waar we ons op dat moment bevonden. Verder was de blindengeleidehond van Lucas een schat, waarover ook het een en ander gevraagd en verteld kon worden. Kortom een zeer indrukwekkende tour! Doen!!! Daarna lekker eten in het bij behorende restaurant!!
  10,0
  28 jul 2017
  Fantastisch initiatief en belevenis Was mooie belevenis voor ganse gezin. Nogmaals bedankt Leroy!
  8,6
  14 jul 2017
  Leuk en leerzaam! We waren met 2 groepen en iedereen was het erover eens. Dit moet je een keer meegemaakt hebben. In het pikkedonker alleen met een stok (en gids uiteraard) op stap. We hebben heel veel gelachen en ook veel geleerd.
  9,6
  02 jul 2017
  Indrukwekkende ervaring Het is een indrukwekkende ervaring om in het donker de wereld te ontdekken en geconfronteerd te worden met de problemen waar je als slechtziende of blinde persoon mee te maken krijgt.

  Veelgestelde vragen over CtheCity

  Moet mijn reservering nog bevestigd worden?

  Zodra je je online reservering hebt afgerond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant CtheCity en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.

  Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij CtheCity in Amsterdam?

  Na het maken van je online reservering, ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je 2 buttons waarmee je je reservering eenvoudig kunt wijzigen of annuleren.

  Hoe kan ik een opmerking toevoegen aan mijn reservering?

  Tijdens het maken van je online reservering heb je de mogelijkheid om opmerkingen, zoals allergieën of voorkeuren, door te geven aan het restaurant middels een daartoe bestemd opmerkingenveld.

  Updates van Couverts ontvangen?

  Meld je aan voor Couverts-nieuwtjes, acties en aanbiedingen van restaurants.
  Je kunt je altijd weer uitschrijven!